TERMÉKEK
BEJELENTKEZÉS  
Head

A HEAD amerikai-holland sportszergyártó cég, amely 1950 óta foglalkozik sportszer gyártással, elsősorban a tenisz és a sí sportra fókuszálva.

A 2014-es évtől bővítette a HEAD a választékát a kerékpárokkal, és az elmúlt 5 évben a HEAD kerékpárok meghódították a világot.

A HEAD kerékpárokat Csehországban gyártják. A HEAD kerékpárok gyártása a minőségen alapul amihez a kerékpárok kézi összeszerelése is hozzájárul. 

Ez nagyon fontos a gyártók számára akik a minőségi kerékpár gyártást teszik az első helyre. A HEAD kerékpárok fejlesztésnél elsősorban a vázak tervezésére valamint a design megalkotására koncentrálnak. Ezt követi a megfelelő alkatrészek és kiegésztők kiválasztása és természetesen a gyártók igyekeznek mindig lépést tartani a trendekkel a színek kiválasztásakor. A HEAD MTB, trekking, cross terkking, Gravel, KID és további kerékpár típusok mind egytől egyig nagyon modern design-t és színeket kapnak évről-évre.

Technológia:

  • Az alumínium vázak 6061-es alumíniumból készülnek, amelyek merevek és ellenállnak a törésnek, az alumíniumra jellemző könnyű megtartás mellett.
  • Hegesztés utáni hőkezelést kapnak az alumínium vázak, amellyel szintén javítja a vázak tartósságát.
  • A "BUTTING"- (DOUBLE BUTTED, TRIPLE BUTTED) az a folyamat amely csökkenti a vázak súlyát, mialatt a vázak tartóssága nem változik.
  • A HEAD kerékpárok alumínium vázai double vagy tripple butted vázak, ez attól függ melyik modelről beszélünk.
  • A Hydrofroming vázaknak nagyon sok előnye van, többek között: összetett formák, szebb esztétika.

A Head kerékpárok váz méretei: http://www.head-bike.com/frame-size

      

 

 

 

 
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom